Facebook Instagram Twitter YouTube Email
HTML5 Icon   +45 3699 7030     HTML5 Icon   info@safari-jens.dk
Sted: Dar es Salaam - Selous Game Reserve - Zanzibar
Pris: Før 12.500DKK / 1785USD-20% : Nu 9.999DKK / 1399USD

Turen er inklusiv:

 • Privat-safari, så I oplever alt efter jeres egne ønsker

 • Safari-bil: Toyota Land cruiser, hvor taget kan åbnes

 • Engelsktalende guide

 • Alle parkgebyrer

 • Overnatning i nævnte hoteller/lodges

 • Full board på safari

 • 1,5 liter drikkevand pr. dag pr. person på safari

 • Trinity Airport Hotel og Twisted Palm Lodge er inkl. morgenmad

 • Flybillet fra Selous Game Reserve til Zanzibar

 • Alle lufthavnstransfer i Dar es Salaam og Zanzibar

 • Trinity Airport Hotel (double room)

 • Garden Hill double room på Twisted Palm Lodge*

 • Overnatning i ”Traditional Banda Huts (double room)” i Selous

Turen er ikke inklusiv:

 • Drikkepenge: Vi anbefaler 25 US Dollar per dag til Chaufføren/guiden.

 • Alkoholiske drikke og sodavand

 • Morgenmad på den første dag og aftensmad den sidste dag

 • Flyrejse til og fra Tanzania

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Program:

Dag 1: Efter ankomst i Dar es Salaam Airport vil I blive afhentet og kørt til Triniti Airport Hotel. Efter checkin er dagen/aftenen fri til at opleve byens mange muligheder.

Dag 2: Efter morgenmaden på Trinity Airport Hotel kører vi tidligt mod Selous Game Reserve. I parken er der mulighed for at opleve en lang række af Afrikas eksotiske dyr. Der er bl.a. mulighed for at se elefanter, næsehorn, flodheste, løver, geparder, bøfler, giraffer, vilde hunde, krokodiller, zebraer, gnuer, gazeller, aber og mange andre dyr. Sent på eftermiddagen vil I blive kørt til Africa Safari Camp, hvor i skal overnatte i ” Traditional Banda Huts”. Campen ligger ved Rufiji floden, hvor der er et rigt dyreliv – man kan blandt andet opleve elefanter, som drikker fra flodens bred. Alle værelser har store og behagelige senge samt eget toilet. Restauranten byder på en lang række specialiteter, som er lavet af friske og lokale ingredienser.

Dag 3: Morgenen starter med et lækkert morgenmåltid på Africa Safari Camp, hvorefter I kører på safari med samme chauffør/guide fra dagen før. Denne dag kører vi langt ind i parken Selous, som ofte bliver omtalt som et af verdens største nationalparker med en fantastisk uspoleret natur. Frokosten vil blive serveret i parken, og på denne heldags-safari vil der blive rig mulighed for få et indryk af alle de mange dyr og områder i reservatet. Når dagen er ved at være slut, går turen tilbage til Africa Safari Camp, hvor der vil være aftensmad i de smukke omgivelser.

Dag 4: Dagen starter med tidlig morgenmad på Africa Safari Camp, og efter morgenmaden kører I ud på den sidste dags safari i Selous Game Reserve. I vil bruge den sidste dag på safarien på at spotte de dyr, I ikke fik set de to første dage. Omkring middagstid vil I blive kørt til den lille lufthavn i parken, hvorfra I vil flyve til Zanzibar. I lufthavnen i Zanzibar venter Safari Jens´ chauffør, som vil køre jer til Twisted Palm Lodge, hvor stranden med azur blåt vand byder på en svømmetur.

Dag 5, 6, 7, 8, 9: Dagene på Zanzibar vil være frie til at opleve øens mange muligheder. Vi anbefaler fx Stone Town, Prison Island, spice tour, snorkelture, dykkerture mm. Det er værd at bemærke, at ingen af disse ting er inkluderet i prisen.

Tryk på nedenstående links, for at læse mere om mulighederne og seværdighederne på Zanzibar.
Stonetown
Prison Island
Spice Farm

Dag 10: På den sidste dag af jeres ferie, starter I dagen med morgenmad på Twisted Palm Lodge, og efter morgenmaden forlader I Twisted Palm Lodge og kører mod lufthavnen, og I flyver hjem til Danmark.

Pris ved 2 personer: 9.999,00 Kr. per person

*Mulighed for opgradering i Dar es Salaam til Southern Sun Hotel
*Mulighed for opgradering på Twisted Palm Lodge til ”Beach Front Room”
*Mulighed for opgradering i Selous til Selous River Camp

Jens arrangerede safari for vores familie da vi besøgte Tanzania og gjorde det fantastisk. Vi fik tilpasset den helt rigtige tur til os og var i god dialog hele vejen igennem. Safarien var utrolig, med god chauffør og alle de steder Jens havde valgt levede fuldt op til forventningerne. – Jakob Kirkemann

Ring eller skriv til os, hvis du er i tvivl om noget, eller ønsker at booke.